> Hvad er JERES blikfang?

Hvad er JERES blikfang? 

En levende og flot produceret video på en højt placeret storskærm har et fantastisk blikfang - og er en oplagt mulighed for at skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed og produkter på jeres messestand. En sådan præsentationsvideo kan trække folk til standen og vil få jeres hovedbudskab ud til de mange forbipasserende, der måske ikke lige kommer ind til en personlig snak på standen.

 

MEN skærmens anvendelsesmuligheder når meget bredere end det. På VVS ’17 messen satte Jysk Display rammerne for en interaktiv stormskærmsløsning udover det sædvanlige.

 

Storskærmen havde gennem dagen flere funktioner med visning af både produktklip og filmklip, men mest iøjnefaldende var den interaktive VR (Virtual Reality) løsning.
Her kunne de besøgende udfordre hinanden i den såkaldte ’VVS CHALLENGE’, hvor omdrejningspunktet var en produktlancering fra vores kunde BROEN. De pre-inviterede havde allerede på forhånd fået en teaser ift. udfordringen, og fine præmier var sat i spil. Folk stimlede til standen for at tage udfordringen op gennem læring og leg. Et anderledes og sjovt scenarie der kunne følges på stormskærmen på lang afstand, og som gav stop effekt for flere forbipasserende.

 

I samarbejde med vores professionelle samarbejdspartnere har vi altid fokus på, hvordan du og din virksomhed får det optimale ud af den valgte skærmløsning. Vi vejleder om både valg og muligheder, om det er en mindre eller større løsning, der ønskes - og ikke mindst er behov for. Vigtigst er, at der opnås fuld udnyttelse af skærmens mange anvendelsesmuligheder tilpasset din virksomheds behov.

 

Det handler basalt set om effekt, udbytte og værdiskabelse. Områder vi har beskæftiget os med at supportere vores kunder omkring i over 45 år. Kontakt os endelig, hvis du også vil skabe visuelt blikfang - eventuelt kombineret med en interaktiv løsning - på din næste messe.