Nyhed

Oplev dit design i VR

Oplev dit eget projekt - allerede mens det er på tegnebrættet..!

Oplev design i verdensklasse

- Allerede mens det er på tegnebrættet..!

Hos Jysk Display har hjulene bestemt ikke stået stille i ’Corona-perioden’. Vi har derimod anvendt tiden til at tænke en masse spændende og innovative tanker for fremtidens messedesign og bygningsindretning – samt hvordan disse på innovativ vis kan præsenteres for dig og din virksomhed.

Alt sammen naturligvis tilpasset fremtidens krav efter COVID-19.

3D tegning af showroom for Dantherm

Knap 300 m² af Jysk Displayhuset har vi gennem de seneste måneder fået indrettet til et virtuelt legehjørne, så vi som branchens førende står endnu skarpere og klar til at hjælpe vores kunder.

I Jysk Display VR-Arenaen vil du og dine kollegaer kunne bevæge jer rundt på din virtuelle messestand, jeres showroom eller shop-in-shop løsning, så vi sammen kan få afprøvet og afstemt forskellige løsningsmodeller inden produktionen igangsættes.

3D tegning af showroom for Dantherm

Du får den faktiske følelse af at være tilstede, selvom du teknisk set godt ved, at du står i vores nyindrettede VR-Arena, men din krop tror den står på din næste messe et sted ude i verden - eller din nye domicilindretning omgivet af de nyeste trends og designs.

Udover en oplevelse i særklasse sikrer vi endvidere, at du ender med at slutproduktet bliver 100% efter dine ønsker – når den virtuelle oplevelse skal eksekveres.

Om du tænker messedesign, indretning, showroom eller shop-in-shop, - er vi som Nordeuropas største leverandør af messestande altid til rådighed for en uforpligtende snak, så vi sammen kan virkeliggøre din virksomheds eksponeringsdrømme.

Tag en snak med os