Din professionelle partner

... med alt du skal bruge under samme tag!

Alt under samme tag

Én chance. Det er, hvad din virksomhed får på en messe – vi ved det forpligter. Vi er som Nordeuropas største leverandør af messestande klar til at bygge din messestand, og sikre din succes, uanset hvor i verden messen foregår.

Vi kan hjælpe dig med alt det, du skal bruge for at udstille på en messe. En vigtig faktor for at du får den bedste løsning er, at vi har hele processen samlet under et tag, fra vores domicil i Viborg. Jysk Display har eksisteret siden 1970, og med vores ca. 80 ansatte har vi tilsammen over 700 års erfaring med at skabe messestande i verdensklasse.

Uanset hvad dit behov er, og hvor i verden messen finder sted, hjælper vi dig fra start til slut. Fra den første ide om, hvordan dit brand får optimal synlighed, til din stand står færdigbygget på messen.

Hvorfor vælge os

Vi har sans for dansk design, passion for kvalitet og solidt håndværk. Med meget erfarne kræfter inhouse – lige fra designere, håndværkere, til montører der kan bygge alt fra standardstande til løsninger i flere etager. Hvis det er værd at gøre – er det værd at gøre ordentligt.

Hvad kan vi gøre for dig

Det personlige møde går aldrig af mode. Intet sted er så godt at samle kontakter og skabe salg som på nationale og internationale messer. Det ved vores kunder, og vi ved, hvad der skal til for at du bliver set. Du får som standard det bedste - når du vælger os!

Hvad du får

En messestand - er din virksomheds visitkort og på dagen er det hele virksomhedens DNA samlet på få kvadratmeter. Vi ønsker, at du får det optimale udbytte af din messedeltagelse, så derfor skal hver kvadratmeter være gennemtænkt og gennemført – så der både er taget højde for detaljen og helheden.

Har dit brand udlængsel

Verden bliver mindre og mindre. Kommunikation, nyheder og handel flyder som en ustoppelig bølge af tilbud fra land til land. Det stiller krav til din virksomheds parathed. Dit brand kan drukne i støjen fra de andre, hvis du ikke følger med. Vi er med dig hele vejen – før, under og efter messen.

Alt i alt – din tryghed for et godt samarbejde