Scenen bliver sat

... den røde tråd bliver skabt og din messestand blir klar!

Messedeltagelse er en væsentlig investering, der ikke kan gøres om. Vores knowhow, professionalisme og sans for kvalitet er din garanti for en gennemtænkt og tryg proces. Vi udvikler og optimerer løbende vores processer – lige fra den indledende rådgivning, eksekvering af projekt til den endelige opfølgning.
Hele forløbet bliver koordineret af en af vores meget erfarne projektledere, der forstår vigtigheden af, at både din tidsplan og dit budget bliver overholdt og frem for alt, at dine forventningerne bliver indfriet - og lidt til.

BRIEF

Vi sørger for at styre dit projekt…

Enhver succes starter med en grundig forberedelse, og vi ved, hvor vigtig den indledende dialog og forventningsafstemning er for at sikre, at dit projekt bliver en succes. Uanset om vi taler om messedeltagelse, udstilling eller et event, er der en lang række spørgsmål, vi i fællesskab skal afklare i forberedelsesfasen.

Hvad er formålet med din messedeltagelse? Hvem er din målgruppe? Har du klare simple budskaber med dit brand i fokus! Hvilken kommunikationsform skal du vælge?

Disse - og mange flere – er vigtige spørgsmål, som vi forholder os til hver eneste dag. Vi stiller gerne op som sparringspartner, også i fasen før du overhovedet beslutter dig for en eventuel messedeltagelse.

EGEN PRODUKTION

Vi har de rigtige folk, på rette sted – altid …

Hos Jysk Display har vi meget bevidst valgt den strategi, at vi selv producerer din samlede løsning i egne produktionsfaciliteter i Viborg. Vi har således selv fat i den samlede værdikæde, og intet forlader vores domicil, før den samlede løsning er udført i en kvalitet, som vi kan stå 100% inde for.

Derfor kan du forvente, at vi løser din opgave med stor omhu, fleksibilitet og et højt kvalitetsniveau – lige fra første kontakt til aflevering af den færdige messestand.

DESIGN

Vi giver dig en grund til at stole på os…

For os handler design om mere end at formgive flotte stande. Godt design skal være funktionelt, holdbart og passe til dit formål med deltagelse, dit brand og din kommunikation.

Vores erfarne og kreative designere omsætter dit brief og dine ønsker til en kreativ og unik løsning, som både signalerer din virksomheds kerneværdier, tager sikker hånd om dit brand, og som samtidig kan fungere som en effektiv arbejdsplads for dig og dine kolleger.

EKSEKVERING

Vi husker alt det ingen andre tænker på…

Vores rutinerede projektledere og montører, som pakker standen ned i Viborg, er typisk de samme, som tager imod standen, når den ankommer til messen. Alle vores montører er vant til at begå sig over hele verden - de har bogstaveligt talt hele verden som arbejdsplads.

Vi har kun ét forsøg til at aflevere din stand til tiden – så det gør vi naturligvis hver gang!

EFTER MESSEN

Din succes er vores ansvar…

Når messen er slut, og I er taget hjem, så har vi stadig en stor opgave, der skal udføres, og denne del tager vi naturligvis lige så seriøst som resten af den samlede opgave.

Når din stand er tilbage i Danmark, tager vores dygtige lagerfolk over og sikrer, at dit udstyr bliver forsvarligt opmagasineret i vores 26.000 m2 opvarmede lagerhaller. Herefter registrerer vi nøje, hvor dit gods placeres, så det altid er tilgængeligt for dig.

Værdikæden er således sluttet, og vi er parate til en ny dialog omkring dine næste opgaver.

”Magnificent project management”

Migatronic